Начальник абонентського відділу: 
 +38(050)438-28-61
 Контакти
Як почати користуватися особистим кабінетом:
Для того що б мати можливість перевірити свій особовий рахунок або роздрукувати квитанцію для оплати Ви повинні бути зареєстровані на підприємстві, як користувач даного інтернет-сервісу.

    При реєстрації Ви підписуєте угоду, в якому дозволяєте викладати свої персональні дані на наш сайт. Вся інформація буде доступна тільки користувачам, які знають свій номер особового рахунку та пароль. Звертайтеся для реєстрації в абонентський відділ ТОВ "Бахмут-Енергія" розташований за адресою: м Бахмут, вул. Миру 40 і м.Соледар, ул.Карпинського 10-а.

Процедура реєстрації та використання даного сервісу абсолютно безкоштовна і функціонує як одна з соціальних програм підприємства ТОВ "Бахмут-Енергія", спрямована на підвищення якості та культури обслуговування наших абонентів.

Дана процедура необхідна для дотримання
 закону України про захист персональних даних.

* Примітка:
Якщо Ви роздрукували і заповнили угоду будинку, Вам необхідно відвідати абонентський відділ розташований за адресою: (м Бахмут, вул. Артема 40 або м.Соледар, ул.Карпинского 10-а) для того що б оператор прийняв від Вас угоду, видав Вам пароль і передав дані в інформаційний відділ для активації послуги "Особистий кабінет" для Вашого особового рахунку.

  Надіслати на друк