Начальник абонентського відділу: 
 +38(050)438-28-61
 Контакти
Послуги > Внутрішньобудинкові мережі > Інформація про порядок надання та оплати послуг з технічного обслуговування та поточного ремонту внутрішньобудинкових систем централізованого опалення для населення м.Бахмут

Рішенням Бахмутського міської ради від 25.05.2016 р № 6 / 85-1501 визначено, що в житловому фонді комунальної власності територіальної громади г.Бахмута житлово-комунальна послуга з централізованого опалення надається з використанням внутрішньобудинкових систем теплопостачання. Згідно цього рішення, з 01.07.2016 р внутрішньобудинкові мережі теплопостачання житлового фонду комунальної власності територіальної громади м Бахмута були передані на обслуговування ТОВ «Бахмут-Енергія», з передачею тарифної складової з обслуговування теплових мереж від житлово-експлуатаційних організацій.

Рішенням виконавчого комітету Бахмутського міської ради від 13.07.2016 р № 150 «Про тарифи на послуги з технічного обслуговування та поточного ремонту внутрішньобудінковіх систем централізованого опалення для населення м. Бахмута, Пожалуйста мешкає у комунальному житловому Фонді» були виключені складові, які пов'язані з технічним обслуговуванням і поточним ремонтом внутрішньобудинкових мереж централізованого опалення зі складу скоригованих тарифів на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій для населення м Бахмута, яке проживає в комунальному житловому фонді, затверджених рішенням виконкому Бахмутського міської ради від 08.06.2016 р № 143.
Цим же рішенням дозволено ТОВ «Бахмут-Енергія» використовувати виключені складові скоригованих тарифів, які пов'язані з технічним обслуговуванням і поточним ремонтом внутрішньобудинкових мереж централізованого опалення, для нарахування населенню, яке проживає в комунальному житловому фонді.
Встановлений тариф на послуги, пов'язані з технічним обслуговуванням і поточним ремонтом внутрішньобудинкових мереж централізованого опалення діє з 01.08.2016г. Оплата за послуги нараховується щомісячно, протягом календарного року.
 
Структура, терміни і періодичність обов'язкових послуг з технічного обслуговування та поточного ремонту внутрішньобудинкових мереж затверджена рішенням виконкому Артемівської міської ради від 09.11.2011 № 464 (додатки 2, 3).
 
Згідно цього рішення, послуги з технічного обслуговування і ремонту внутрішньобудинкових систем теплопостачання включають наступний комплекс робіт:
Виконується технічне обслуговування та поточні ремонти внутрішньобудинкових мереж централізованого опалення. Внутрішньобудинкової системи централізованого опалення є система від зовнішньої стіни будинку (крім транзитних трубопроводів) до першої запірної арматури на відгалуженні від стояка або (у разі її відсутності) трійника (врізки) включно, що знаходиться в квартирі
споживача (житлового приміщення у гуртожитку), нежитлового приміщення в житловому будинку (гуртожитку);
 На внутрішньоквартирних мережах здійснюється тільки ліквідація аварій, заміна сантехпріборпов не проводиться.
Періодичні огляди систем центрального опалення - 2 рази в рік.
 Заміна прокладок у запірній арматурі - за потребою.
Ущільнення згонов - за потребою.
 Прочищення лежаків - 1 раз в рік.
 Поповнення сальникових ущільнень - 1 раз в рік.
 Закріплення трубопроводів - 1 раз в рік.
 Установка в кришці ревізій гумових прокладок - по неоходимости.
 Роботи з усунення незначних аварій з частковою заміною трубопроводу (до 7%), окремих несправних кранів, вентилів і фасонних частин - у разі необхідності протягом року.
 Регулювання систем центрального опалення - за потребою протягом опалювального сезону.
 Гідравлічне випробування систем центрального опалення -1 раз на рік перед опалювальним сезоном.
Усунення течі в трубопроводах, приладах та арматурі центрального опалення - за потребою.
Регуляція триходових кранів - за потребою.
 Усунення пошкоджень ізоляції трубопроводів (до 10%), відновлення сальникових ущільнювачів - за потребою.
 Заміна невеликих ділянок трубопроводів центрального опалення (до 6%)
Огляд та очищення вентилів, засувок, грязьових відстійників, повітрозбірників - 2 рази в рік.
 Очищення від накипу запірної арматури, закріплення приладів, закріплення трубопроводів - 1 раз в 2 місяці в опалювальний період.
 Консервації та розконсервації системи центрального опалення - 2 рази в рік.
Часткова масляна фарбування радіаторів, труб опалення в місцях загального користування та сходових клітинах житлових будинків - 1 раз в 5 років, згідно графіка.
 
 Промивання систем центрального опалення - 1 раз в 4 роки.
 
Поточний ремонт конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем централізованого опалення
 Ліквідація аварій:
 - на внутрішньобудинкових мережах з пошуками місць пошкодження в мережах центрального опалення і відновлення постачання комунальних послуг - цілодобово в разі потреби.
- на внутрішньоквартирних мережах шляхом перекриття подачі послуги в квартиру, в тому числі із заміною пошкодженого корінного вентиля систем центрального опалення - цілодобово в разі потреби.

Вкладення: Тарифи на послуги з технічного обслуговування та поточного ремонту внутрішньобудинкових систем
  Надіслати на друк