Начальник абонентського відділу: 
 +38(050)438-28-61
 Контакти
Новини
2021-05-03 Намiри про встановлення вузлів обліку теплової енергії.

На виконання вимог Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», підприємство ТОВ «БАХМУТ-ЕНЕРГІЯ» має намір встановити вузли обліку теплової енергії на наступні житлові будинки міста Бахмут. Встановлення вузлів обліку теплової енергії планується у ремонтний період: червень-жовтень 2021 року. Пропозиції, щодо встановлення вузлів обліку теплової енергії надсилати до адміністрації підприємства м.Бахмут вул.Зелена,41 або в електронному вигляді на сайт підприємства.
 
2021-04-14 Увага!
Шановні  мешканці!
 
Повідомляємо Вам, що в період з 19.04.2021р  до  01.05.21р будуть проводитися гідравлічні випробування теплових мереж.   У випадку аварійних ситуацій, прохання повідомляти за телефонами
                                                                                                0503051851
                                                                                                0503482226
                                                                                                      48-20-04
                                                       
                                                           Адміністрація ТОВ «Бахмут-Енергія»
 
2021-02-23 Роз’яснення про нові платіжки (внески за обслуговування та заміну засобів обліку теплової енергії )
В адресу ТОВ «Бахмут-Енергія» надходять запити з проханням  надати роз’яснення про нові платіжки (внески за обслуговування та заміну засобів обліку теплової енергії ). Підставою для нового платежу стали Закони України: «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» та «Про житлово-комунальні послуги».  

Вартість внесків, відповідно до Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», була виключена з тарифу на опалення та нараховується  окремою платіжкою.
 

2021-02-15 ТОВ «Бахмут-Енергія» інформує про встановлення внесків за обслуговування та заміну будинкових вузлів комерційного обліку в м. Бахмут

На виконання Законів України: «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», "Про житлово-комунальні послуги", Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України «Про затвердження Методики визначення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання» від 05.06.2018 № 129 згідно із Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» Рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 10.02.2021 №32 були встановлені внески  за обслуговування та заміну будинкових вузлів комерційного в м. Бахмут.
 
2021-01-21 ТОВ «Бахмут-Енергія» інформує про намір встановити внески за обслуговування та заміну будинкових вузлів комерційного обліку для споживачів комунальної послуги в м. Бахмут

На виконання Законів України: «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», "Про житлово-комунальні послуги", Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України «Про затвердження Методики визначення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання» від 05.06.2018 № 129 ТОВ «Бахмут-Енергія» згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» надало для розгляду та встановлення до виконавчих органів Бахмутської міської ради розрахунки внесків  за обслуговування та заміну будинкових вузлів комерційного обліку для споживачів комунальної послуги в м. Бахмут:
 
2021-01-20 До відома споживачів ТОВ «Бахмут-Енергія»! Коригування тарифiв

Рішенням виконкому Соледарської міської ради від 15.01.2021 №1були затверджені  скориговані тарифи на послугу з постачання теплової енергії (теплову енергію) для потреб споживачів ТОВ «Бахмут-Енергія» в м. Соледар у розмірі  2073,19 грн/Гкал  з урахуванням ПДВ.



 
2021-01-13 ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ! ЩОДО МОЖЛИВОСТІ ОФОРМЛЕННЯ ГРОМАДЯНАМИ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ

У зв'язку з тривалістю осінньо-зимового періоду 2020/2021 року під час процесу трансформації та укрупнення районів в умовах встановлення Урядом карантину та запровадження протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОУГО-19, спричиненої коронавірусом 8АК8-СоУ-2, залишається актуальним питання вжиття заходів для забезпечення прийняття від громадян документів, необхідних для призначення та надання населенню житлових субсидій.
 
←назад   [1]  [2]  3  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]   вперед→