Начальник абонентського відділу: 
 +38(050)438-28-61
 Контакти
Новини
2019-02-08 Шановні мешканці! (з 1 травня 2019 року набирає чинності новий закон «Про житлово-комунальні послуги» №2189)
     Згідно Закону України «Про комерційний облік теплової ЕНЕРГІЇ та водопостачання» і «Методики розподілу между споживача обсягів спожитих у Будівлі комунальних послуг № 315» теплова енергія, що надходить в будинок розподіляється по всіх квартирах і приміщеннях житлового будинку в такий спосіб:
                                 - на опалення квартир, що користуються централізованим опаленням;
                                 - місця загального користування;
                                 - функціонування внутрішньобудинкових систем опалення.
 
У зв'язку з впровадженням зазначеної Методики, ТОВ «Бахмут - Енергія» буде проводити обстеження під'їздів, з обов'язковим складанням відповідного акту, на наявність опалювальних приладів або відсутність таких.
Так само комісія зробить обстеження квартир, обладнаних індивідуальним опаленням, на наявність транзитних трубопроводів, їх теплоізоляції, діаметра і довжини. Транзити опалення, в незалежності від матеріалу їх виготовлення, повинні бути теплоізольовані. Нарахування за транзит не будуть робитися, якщо транзитний трубопровід відсутній або теплоізольований.
У разі не допуску комісії для обстеження в квартиру з індивідуальним опаленням, або відсутності ізоляції, нарахування за функціонування системи опалення будуть проводитися в повному обсязі без урахування ізоляції транзитних трубопроводів, що складе приблизно
 200 - 400 грн. з одного стояка.
 
Дата обстеження вашого будинку буде повідомлена додатково.

В даний час ця методика знаходиться на доопрацюванні!: Посилання на документ
 
←Повернутись    Надіслати на друк